T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - İldem Borsa İstanbul Ortaokulu

Elt 38-Here we are Kayseri!

Elt 38-Here we are Kayseri! eTwinning projesi kapsamında Kayserimizde görev yapan İngilizce öğretmenlerimiz her ay bir ortak faaliyet gerçekleştiriyor.

 

Elt 38-Here we are Kayseri! eTwinning projesi kapsamında Kayserimizde görev yapan İngilizce öğretmenlerimiz her ay bir ortak faaliyet gerçekleştiriyor.

Kayserimizde görev yapan İngilizce öğretmenleri olarak İngilizce öğretme sevgimizi eTwinning çatısı altında tek potada eritmek, işbirliği yapmak, birbirimize ilham ve enerji vermek üzere Elt 38-Here we are Kayseri! projesini başlattık. Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Kaya'nın teşvikleriyle İldem Borsa İstanbul Ortaokulu İngilizce öğretmeni Mehmet Çağlıkülekçi ve Burhan Dinçbal Ortaokulu İngilizce öğretmeni Büşra Abbasoğlu kuruculuğunda 4 ay sürecek olan projede İlimiz genelinde ortak faaliyetler yürütmeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız işe değer katmak, her seviyeden öğrencimize hitap etmek ve mesleğimizi keyifle icra etmek ortak hedeflerimizdir. İlimizde eTwinning projesi yapan İngilizce öğretmeni sayımızı artırmak ve farklı web araçlarını sürece dahil etmek için pilot olarak gerçekleştirdiğimiz projemizde İngilizce zümresi arasında eşgüdümün artmasını amaçlıyoruz.  İlimiz genelinde İngilizce öğretiminde paylaşımı ve eşgüdümü artırmak üzere şu ana kadar birçok sosyal platformda bir araya gelmiş durumdayız. Aktivite, proje ve fikir paylaşımını artırmak üzere birçok sosyal mecrada paylaşım halindeyiz.  Proje ve İl İngilizce Zümresi için oluşturduğumuz sosyal medya hesaplarımıza İl Zümre padletimizden ulaşabilirsiniz.

 


 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.03.2022 - Güncelleme: 29.12.2022 15:12 - Görüntülenme: 209
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
ingilizce, proje,