KAYSERİ / MELİKGAZİ - İldem Borsa İstanbul Ortaokulu

Dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerimiz başlamıştır.

Ara

İsrailin Filistine yönelik saldırılarını konu alan, okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından özenle hazırlanan sergimize davetlisiniz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yaşı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz tören ile coşkuyla kutladık.

Eyl

2023 Yılı LGS Yerleştirme Sonuçlarına göre nitelikli eğitim kurumlarına gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz belirlendi. Onların bu başarıları elde etmesine her daim katkı sağlayan değerli öğretmenlerimize  ve velilerimize teşekkür ediyor, yeni eğitim kurumlarında öğrencilerimize başarı ve mutluluklar diliyoruz.

İLDEM BORSA İSTANBUL ORTAOKULU

Haz

LED-LET'S DIFFERENTIATE! eTWINNING Projesi Yaygınlaştırma webinarına "Çocuklara Oyunlarla İngilizce Öğretimi" kitabının yazarı İngilizce Öğretmeni Nurperi Cömert İĞDİGÜL hocamız davetliydi. Bu güzel etkinliğe katılımları için teşekkür ederiz

Haz

LED-Let's Differentiate! eTwinning projemizin en yeni ortak ürünlerinden biri olan 'TALK A TV'yi gururla sizlerle paylaşmak istiyorum. 50'den fazla videodan oluşan, farklı ülke okullarından öğrencilerin bir ayağa gelerek oluşturduğu bir İngilizce kanalı. Kanal derken canlı yayını olmayan ama bize ait, güncel ve enteresan videolarla oluşturduğumuz bir mecra. Yabancı dil öğretiminde farklılaştırılmış bir yaklaşım benimseyen 'LED-Let's Differentiate! projemizde sona yaklaştık. Ama üretme azmimiz inşallah asla bitmeyecek.

İşte linkimiz: https://bit.ly/talkatv

İLDEM BORSA İSTANBUL ORTAOKULU

May

Çok kıymetli İngilizce Öğretmeni, yazar ve iki dilli çocuk annesi Nurperi Cömert İğdigül hocamızı LED-Let's Differentiate! eTwining projemiz kapsamında ağırlıyoruz. 7 Haziran'da Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz proje yaygınlaştırma webinarımıza hepinizi bekleriz.

Ara

Kickboks Şampiyonasında öğrencimiz İbrahim CANBULAT rakibini 10/0 mağlup ederek 1. oldu.